Příspěvekod PetrK » úte 03. říj 2017 10:35:11
Já bych chtěl příští rok naplánovat trochu delší dovolenou, rozdělenou na dvě části. Několik dnů takových poznávacích, vnitrozemím BIH a Černé Hory, zbytek pak tradičně u moře na Pelješaci. V ČH bych si chtěl projet Durmitor, dolů pak kolem Tary, Podgorica, Cetinje, odsud cestou s pověstnými zatáčkami do Kotoru.. Jenom nevím, jestli se mnou po těchto cestách ještě bude druhá polovička komunikovat

.
Každopádně na tohle naplánovat vhodný termín s ohledem na počasí, to je asi oříšek, který se jednoduše rozlousknout nedá. V horách je to asi vždycky nevyspytatelné, takže se musím smířit s tím, že prostě nějak to dopadne. Rád bych jel někdy koncem května / začátek června, nebo třeba druhá polovina června a začátek července, ještě nevím. O září už v tomhle případě vůbec neuvažuji, protože obzvlášť při takovém cestování jsou pro mě hlavní nevýhodou krátké dny, v září je už moc brzy tma.
Petr
2001 - Žuljana, 2002 - Sabunike Privlaka (u ostrova Vir), 2004 - Cres a Mali Lošinj, 2005 - Č.Hora / Prćanj Kotorski zaliv,
2006 - Hvar Ivan Dolac, 2008 - Žuljana, 2009 - Žuljana, 2011 - Žuljana, 2016 - Žuljana, SLO-Bled a Bohinjsko jezero, 2017 - Žuljana, 2018 - BIH/SRB/MNE/HR Žuljana