Tak ve středu v 19:00 jsem vyjelk z Chebu, do Žuljany jsem přijel ve čtvrtek ve 14:40. Trasa dlouhá 1330km, průlměrná rychlost tedy včetně přestávek vychází na 67,6km/h. Pokud odečtu 5 hodin stání / přestávek, tak průměrná rychlost jízdy je 90km/h. Když jsem to kontroloval s minulými cestami, vychází mě to pořád tak nějak stejně.
Jel jsem trasu Cheb-Č.Budějovice-Dolní Dvořiště-Linz-Graz-Maribor-Zagreb-Ploče-Neum-Žuljana. U nás v ČR nezvykle pohodově a plynule, provoz naprosto minimální a dopravní omezení na silnici pouze dvě, na celé délce 288km. Neuvěřitelné. Ovšem rakouská A9 mě to plně vynahradila. Jel jsem v noci a tak jsem si myslel, že se na této dálnici snad budu sám bát. Omyl, zapoměl jsem na kamiony. Těmi byla zablokována všechna parkoviště, takže nebyla šance někde zastavit. Až na 111 kilometru A9 jsem se mezi kamiony vecpal, pak jsem stál až dole před slovinskými hranicemi na odpočivadle 225. To je už pod Grazem a tak tam už bylo volno.
Dálnice A9 až ke slovinským hranicím má délku cca 230km. Z toho je odhadem cca 60 až 70km této dálnice aktuálně v rekonstrukci, kdy je provoz sveden do jednoho pruhu a s omezením rychlosti na 80km, někde na 60km/h. To by mě samo o sobě tak nevadilo, nikam nespěchám. Ale kamiony spěchají a jejich řidiči jsou totální magoři. V těchto omezeních mě vždy dojeli a kamion za mnou se mě tlačil na zadek a neustále na mě blikal, některý dokonce i troubil. Poznamenávám, že to bohužel nebyl jenom jeden idiot, takto se chovali naprosto všichni! Začalo to již z kraje, kdy tunely TUKE KLAUS na 28 až 36kilometru A9 byly kvůli celkovému čištění kompletně uzavřeny, tedy dálníce byla uzavřena a objízdná trasa v délce cca 15km byla po silnici 138. Zde jsou samozřejmě také omezené rychlosti, nalepil se na mě kamion, který mě celou cestu problikával. Říkal jsem si,
no jo, jeden blbec... Ale bohužel omyl, takto se chovali úplně všichni kamioňáci, kteří mě v následných omezeních na A9 dojeli. A že ty úseky v rekonstrukci jsou nekonečné, ta omezení jsou v délce od 5km až třeba po 12km. Jako mám docela pevné nervy, ale i tak jsem to někdy nevydržel a jel jsem až o 10km/h rychleji než bylo povoleno. Což ovšem nijak nepomohlo, blikali a troubili pořád. A v noci je to tedy obzvláště příjemné.
Na parkoviště 225 dálnice A9 jsem přijel ve 3:40hod.. Mimo jiné jsem se tu podíval do mapy na mojí trasu, kterou vždy jezdím, t.j. ihned za parkovištěm sjedu z dálnice a jedu Mureck-Lenart-Ptuj-Cvetlin. A najednou jsem si řekl, že se mě nějak nechce. Sice nikam nespěchám, ale jel jsem nyní zcela sám, takže se mě nějak nechtělo, znamenalo by to cca o hodinu delší cestu. Tak jsem vzal do ruky mobil, no a přes slovinský web
https://evinjeta.dars.si/ jsem si koupil slovinskou dálniční známku. Zařekl jsem se, že těch 15€ za 60km jim nikdy nedám, ale ta cesta 1330km je pro jednoho už tak dost náročná, takže jsem udělal výjimku a po té dálnici jsem se tedy aspoň jednou projel.
Kontroly na hranicích:
- CZ/A Dolní Dvořiště - plynulý průjezd, nikde nikdo.
- A/SLO dálniční přechod Spielfeld/Šentilj - plynulý průjezd, nikde nikdo
- SLO/HR Macejl - Policista v okénku vzal do ruky můj pas, kouknul na něj a obratem mě ho vrátil ať jedu
- HR/BIH , průjezd Neumem - na vjezdu i výjezdu kontrolovali každý pas, strčil ho do "ctečky" a vrátil
Jediné krátké zdržení tedy bylo na vjezdu a výjezdu v Neumu. Na výjezdu jsem čekal cca 10 minut.
Ceny benzínu píšu
tady .
Jinak vzhledem na datum a čas byla cesta krásně plynulá, bez sebemenších komplikací. Rakouskou dálniční známku včetně mýtného za tunely jsem měl koupené elektronicky z webu Asfinag. Na mýtnici tunelů je třeba zajet až do úplně levého pruhu, je označen zeleně. Nikde žádná závora, rychlostí 50km/h jsem plynule projel.
Jen tak pro zajímavost, do přílohy dávám celou trasu, jak jsem ji projel. Jsou tam kilometry i časy.